ΠΑΦΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή του Ιωάννη Μιχαήλ - Από πολλαπλές κακώσεις ο θάνατος του

ΠΑΦΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή του Ιωάννη Μιχαήλ - Από πολλαπλές κακώσεις ο θάνατος του

Από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων επήλθε ο θάνατος του 82χρονου Ιωάννη Μιχαήλ από την Χλώρακα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα Δευτέρα  διενεργήθηκε  η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 82χρονου Ιωάννη Μιχαήλ από τη Χλώρακα ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο  σε τροχαία οδική σύγκρουση στην Πάφο και η οποία κατέδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου του που σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση οφείλονται σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE