Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Οι αντιδράσεις του κόσμου της Κυρίας έβαλαν σε σκέψεις τους διοικούντες την βαρωσιώτικη ομάδα και για αυτό το λόγο έγινε η έκτακτη συνεδρία το απόγευμα της Δευτέρας (10/8).
Τέθηκε στο τραπέζι ακόμη και η απόσυρση του νέου εμβλήματος που έφερε έντονη αντίδραση και από τους οργανωμένους αλλά και από άλλους οπαδούς της Ανόρθωσης. Όπως πληροφορούμαστε η συνεδρία λίγο μετά τις 19:00 και θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της ημέρας, οπότε θα μάθουμε και τις αποφάσεις.
The post Έρχεται ανακοίνωση για το νέο ΕΜΒΛΗΜΑ- Τέλος η έκτακτη συνεδρία στην Κυρία appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




