Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας: «Είμαι πεπεισμένος πως θα αναρρώσω όσο το δυνατόν συντομότερα»

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντόνιο Μπαντέρας: «Είμαι πεπεισμένος πως θα αναρρώσω όσο το δυνατόν συντομότερα»

Ο διάσημος ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Η μάσκα του Ζορό», γνωστοποίησε την Δευτέρα 10/08, ανήμερα των 60ών γενεθλίων του, πως διαγνώστηκε με τη νόσο COVID-19 και βρίσκεται σε καραντίνα.

«Θα ήθελα να προσθέσω πως νιώθω σχετικά καλά, λίγο παραπάνω κουρασμένος απ` ό,τι συνήθως και είμαι πεπεισμένος πως θα αναρρώσω όσο το δυνατόν συντομότερα», έγραψε ο ίδιος σε μήνυμά του στο Twitter, με αφορμή τα γενέθλιά του, προσθέτοντας πως έκλεισε τα 60 «γεμάτος όρεξη και προσδοκίες».

Ο Μπαντέρας ανέφερε πως θα χρησιμοποιήσει τον χρόνο του στην καραντίνα για να διαβάσει, να γράψει, να ξεκουραστεί και να κάνει σχέδια για το μέλλον.

Με την καριέρα του να περιλαμβάνει περισσότερες από 100 ταινίες, ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν υποψήφιος στα φετινά Όσκαρ στην κατηγορία του Α` Ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Πόνος και Δόξα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE