Νέα πρωινή εκπομπή στο Sigma – Μάθετε τους παρουσιαστές

Νέα πρωινή εκπομπή στο Sigma – Μάθετε τους παρουσιαστές

Νέα πρωινή infotainment εκπομπή ετοιμάζει το Sigma η οποία θα παίρνει lead in από το «Πρωτοσέλιδο», με στόχο την ενδυνάμωση της πρωινής ζώνης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Capuccino παρουσιαστές θα είναι ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Γιώτα Δαμιανού.

Με αυτή την εξέλιξη ο Ανδρέας Δημητρόπουλος θα είναι στην παρουσίαση δύο εκπομπών καθώς θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές από το «Πρωτοσέλιδο» και στην συνέχεια θα τους καλημερίζει από την νέα εκπομπή.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στο κανάλι θέλουν να καλύψουν το κενό της ζώνης πριν το «Μεσημέρι και κάτι».

Ανδρέας Δημητρόπουλος – Γιώτα Δαμιανού: Επιστρέφουν με την εκπομπή ...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE