Πάλι καλά που ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ…

Πάλι καλά που ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ…

Η διοίκηση της Ανόρθωσης, έπιασε τον… παλμό σημαντικής μερίδας των οπαδών της ομάδας, αναδιπλώθηκε στο θέμα του εμβλήματος (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι αποφάσισαν). 

Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί που αντέδρασαν στην κίνηση για “εκμοντερνισμό” του εμβλήματος, αλλά γενικότερα στις πλατιές μάζες των Ανορθωσιατών, υπήρξαν κι άλλοι που δεν είδαν με θετικό φακό την αλλαγή.

Η πραγματικότητα είναι ότι στον τόπο που ζούμε, γενικά ο κόσμος, δεν δέχεται εύκολα τις αλλαγές. Σε πολλά ζητήματα.

Βεβαίως για την περίπτωση της Ανόρθωσης, το είδαν στραβά το λανσάρισμα του νέου εμβλήματος, επειδή το παραδοσιακό σήμα είναι ταυτισμένο με τις καταβολές και σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου.

Ήταν βιαστική η απόφαση της διοίκησης της Κυρίας, επειδή μπορούσαν να κάμουν “έρευνα αγοράς” πριν οριστικοποιήσουν την αλλαγή.

Αν μη τι άλλο, δεν έδειξαν “γιναξιήδες” αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες του Βαρωσιώτικου συλλόγου.

Π.Χ.

The post Πάλι καλά που ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE