Καδής σε Γιολίτη: 'Ισόβια κάθειρξη σε όσους καίνε δάση'

Καδής σε Γιολίτη: 'Ισόβια κάθειρξη σε όσους καίνε δάση'

Αύξηση των ποινών για εμπρησμούς δασών, που θα φθάνουν την ισόβια κάθειρξη, εισηγήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, ώστε "η ποινή να λειτουργεί ως πραγματικός αποτρεπτικός παράγοντας". 

Την ανάγκη για αύξηση των ποινών ώστε αυτές να καταστούν αποτρεπτικές τόνισε, απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο δηλώσεων του μετά την υπογραφή για τα αντιπλημμυρικά φράγματα Αραδίππου.
 
Ο κ. Καδής είπε πως φαίνεται ότι αρκετές από τις δασικές πυρκαγιές είναι κακόβουλες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.