Εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο και τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο συνάντησης Δένδια - Πάιατ

Εξελίξεις σε Αν. Μεσόγειο και τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο συνάντησης Δένδια - Πάιατ

Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η τουρκική παραβατικότητα βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Δένδια και του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρεϊ Πάιατ. 

Σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twiiter, ο κ. Δένδιας έγραψε: «Συνάντηση ΥΠΕΞ Ν.Δένδια με Πρέσβη ΗΠΑ G.Pyatt στο Υπ. Εξωτερικών – εξελίξεις σε Αν.Μεσόγειο & τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE