Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Το φαινόμενο των fake news έγινε αισθητό το μεσημέρι όταν το TRT Arabic μετέδωσε πως σκάφος του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας τραυμάτισε τρεις Τούρκους ψαράδες. "Είδηση" που δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα γνωστό πρακτορείο ειδήσεων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απάντησαν στις ελληνικές φρεγάτες τα τουρκικά πολεμικά πλοία -Ισχυρισμοί ότι πολεμικό σκάφος τραυμάτισε Τούρκους ψαράδες
Εξάλλου, η τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ δημοσίευσε πως το μεσημέρι της Τρίτης 11/08, ελληνικό ελικόπτερο παρενοχλήθηκε από τρία τουρκικά στο Καστελόριζο.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το ελληνικό ελικόπτερο μετέφερε προμήθειες και αναχώρησε από το Καστελόριζο με προορισμό την Ρόδο.
Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε για αυτή την "είδηση".
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




