Stoiximan – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με 4 κουπόνια από 13 ομάδες κέρδισε ΤΡΕΛΑ λεφτά λόγω… cashout – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Stoiximan – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με 4 κουπόνια από 13 ομάδες κέρδισε ΤΡΕΛΑ λεφτά λόγω… cashout – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ κερδισμένων κουπονιών και κέρδη 45,000 ευρώ στο Stoiximan!

Τέτοιες εμπνεύσεις δεν έρχονται συχνά, αλλά για έναν μεγάλο τυχερό παίκτη του Stoiximan, η χτεσινή μέρα δεν πρέπει να έχει προηγούμενο, καθώς την Δευτέρα πόνταρε σε τέσσερα διαφορετικά στοιχήματα, τέσσερα παρολί τα οποία τον έστειλαν στο ταμείο και εισέπραξε €45,323.60 μέσα σε 24 ώρες!

Ο μεγάλος τυχερός στο ένα κουπόνι επέλεξε συνολικά 13 αγώνες και έκανε cashout λίγο πριν τελειώσει η τελευταία αναμέτρηση του ΝΒΑ ανάμεσα στους Λέικερς και τους Νάγκετς, την οποία μάλιστα θα έχανε και με ποντάρισμα 102.76€ κατάφερε να κερδίσει 10,712.26 ευρώ!

Στο δεύτερό του κουπόνι, επέλεξε και πάλι 13 αγώνες με μερικούς διαφορετικούς αγώνες, πόνταρε 50 ευρώ σε 13 αγώνες και με το Cash Out κατάφερε να εισπράξει 14,595.32 ευρώ, φτάνοντας τα 25,307.58 ευρώ συνολικές εισπράξεις, αλλά δεν σταμάτησε στα δύο επιτυχημένα στοιχήματα!

Το τρίτο του κουπόνι ήταν επίσης εντυπωσιακό καθώς επέλεξε 13 αγώνες και πόνταρε 235,25 ευρώ επιλέγοντας το Cash Out και εισέπραξε 10,902.61 ευρώ, ξεπερνώντας πλέον τις 30,000 ευρώ μέσα σε 24 ώρες!

Τέλος, ο μεγάλος τυχερός έφτιαξε και τέταρτο στοίχημα με 12άδα αγώνων, στο οποίο πόνταρε 100 ευρώ σε 12 αγώνες και αυτή τη φορά δεν έκανε cash out. Περίμενε να τελειώσουν όλοι οι αγώνες και η υπομονή του απέδωσε καθώς το τελευταίο κουπόνι του απέφερε 9.113,41 ευρώ, φτάνοντας το σύνολο στο εντυπωσιακό ποσό των €45,323.60.

The post Stoiximan – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Με 4 κουπόνια από 13 ομάδες κέρδισε ΤΡΕΛΑ λεφτά λόγω… cashout – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.