ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Σοβαρό πρόβλημα λειψανδρίας - Πυροσβεστικοί σταθμοί έμειναν άδειοι όταν προέκυψαν περιστατικά

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Σοβαρό πρόβλημα λειψανδρίας - Πυροσβεστικοί σταθμοί έμειναν άδειοι όταν προέκυψαν περιστατικά

Προβλήμα λειψανδρίας αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου με αποτέλεσμα το έργο των μελών της υπηρεσίας να καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερές.

Του Άντρου Ιωάννου

Το εν λόγω θέμα τέθηκε από τον Μάιο, όταν η Πυροσβεστική μελετούσε τα αυξημένα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και του μεγάλου κίνδυνου για πυρκαγιές.

Εκείνη την περίοδο λόγω αυξημένων καθηκόντων το ολιγάριθμο προσωπικό επανήλθε στο προσκήνιο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, Πυροσβεστικοί σταθμοί έμειναν άδειοι όταν τα μέλη αναγκάστηκαν να ανταποκριθούν σε περιστατικά κατά τις βραδινές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής ΥπηρεσίαςΠολύβιος Χατζηβασιλείου, είναι ενήμερος για το θέμα, αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε του έχουν αποσταλεί σχετικές επιστολές από μέλη της υπηρεσίας.

Πέραν τούτου, το ζήτημα με την έλλειψη προσωπικού τέθηκε και σε συνδικαλιστικά σώματα της Αστυνομίας, ενώ ακόμη και ο νεοσύστατος κλάδος της ΑΣΔΥΚ (Κλάδος Αστυνομικού Σώματος), ασχολήθηκε με το εν λόγω πρόβλημα (βλ. ανακοινώσεις).

Εξάλλου, ενδεικτική είναι η ανακοίνωση του ΣΑΚ (Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου) την Δευτέρα (10/08), μετά την συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, στην οποία αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων τέθηκε το ζήτημα της κάλυψης των κενών θέσεων που υπάρχουν σε Αστυνομία και Πυροσβεστική.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top