Κορωνοϊός – Premier League: Καμία περικοπή στα φετινά έσοδα –  Ποσό-μαμούθ για Λίβερπουλ!

Κορωνοϊός – Premier League: Καμία περικοπή στα φετινά έσοδα –  Ποσό-μαμούθ για Λίβερπουλ!

Κοινή απόφαση των 20 ομάδων της Premier League είναι να εισπράξουν ολόκληρα τα προβλεπόμενα έσοδα για τη φετινή σεζόν, μεταθέτοντας τις περικοπές από την περίοδο του κορονοϊού σε βάθος χρόνου.

Η δοκιμασία που πέρασε και εξακολουθεί να διαχειρίζεται η Premier League στα οικονομικά της μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού δεν πρόκειται να έχει αρνητική επίδραση στα φετινά έσοδα των ομάδων.
Όπως συναποφασίστηκε από τα 20 κλαμπ στην ετήσια γενική συνέλευση που λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, οι περικοπές που προκάλεσε η πανδημία από τα συμβόλαια με τους τηλεοπτικούς παρόχους, που ανέρχονται στα 350 εκατ. ευρώ, δεν θα επηρεάσει τις απολαβές της φετινής σεζόν, αλλά θα διαμοιραστούν αναλογικά τα επόμενα χρόνια.

Έτσι, η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ θα λάβει κανονικά το ποσό-μαμούθ των 194,5 εκατ. ευρώ για τη μυθική της σεζόν, όπως και όλες οι υπόλοιπες με τα προβλεπόμενα χρήματα ανά θέση στην τελική βαθμολογία, σε μια μεγάλη «ανάσα» για τον φετινό σχεδιασμό και τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες.

gazzetta.gr

The post Κορωνοϊός – Premier League: Καμία περικοπή στα φετινά έσοδα –  Ποσό-μαμούθ για Λίβερπουλ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE