ΕΛΛΑΔΑ: Πολύωρη συνεδρία του Συμβουλίου Άμυνας – Μήνυμα Παναγιωτόπουλου

ΕΛΛΑΔΑ: Πολύωρη συνεδρία του Συμβουλίου Άμυνας – Μήνυμα Παναγιωτόπουλου

Η αποτίμηση της κατάστασης στο Αιγαίο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και ο συνολικός επιχειρησιακός σχεδιασμός αναφορικά με τις κινήσεις των Τούρκων το αμέσως επόμενο διάστημα, ήταν το βασικό αντικείμενο του Συμβουλίου Άμυνας.

Η συνεδρίαση των συμμετεχόντων στο Συμβούλιο είχε μακράν διάρκεια και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (11/08), λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε μήνυμά του στο twitter λίγο μετά τις 23:00, σημείωσε: «Αντικείμενο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και στην οποία συμμετείχαμε οι ΥΕΘΑ, ΥΦΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, ΓΓ/ΥΠΕΘΑ, ήταν η αποτίμηση της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή και ο συνολικός επιχειρησιακός σχεδιασμός».

Το χρονικό της έντασης στο Αιγαίο

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: 'Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα - Η Τουρκία ζει και ενεργεί στον 19ο αιώνα'

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Τα «γυρίζει» ο Τραμπ: Ζελένσκι και Πούτιν πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σήμερα πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρέπει να συνεργαστούν για τον τερματισμό του πολέμου, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο επιθυμεί την επίτευξη συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE