ΠΑΦΟΣ: Στον χειρουργικό θάλαμο για παρακολούθηση 53χρονος - Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Ευρωπαίου πολίτη

ΠΑΦΟΣ: Στον χειρουργικό θάλαμο για παρακολούθηση 53χρονος - Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Ευρωπαίου πολίτη

Ο τραυματισμός 53χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε την Τρίτη (11/08) στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 το βράδυ, 53χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μακαρίου του Γ’ στην Χλώρακα με δυτική κατεύθυνση.

Αφού στάθμευσε στην αριστερή πλευρά του δρόμου και προσπάθησε να εισέλθει στην Λεωφόρο Μακαρίου στρίβοντας δεξιά για να ακολουθήσει ανατολική κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέκοψε την ευθεία πορεία και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος Ευρωπαίος πολίτης.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 53χρονου ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου εξετάστηκε και κρατήθηκε για παρακολούθηση στο χειρουργικό θάλαμο.

Ο 48χρονος δεν έπαθε οτιδήποτε. 

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE