ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την οικία Βρετανών - Έφυγαν με ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ και χρηματικό ποσό

ΠΑΦΟΣ: Διέρρηξαν την οικία Βρετανών - Έφυγαν με ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ και χρηματικό ποσό

Υπόθεση διάρρηξης εξοχικής κατοικίας στην Πέγεια διερευνά η Αστυνομία Πάφου με λεία χρήματα και ρολόι αξίας, άνω των 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Βρετανοί επισκέπτες που διαμένουν σε εξοχική κατοικία στην Πέγεια κατήγγειλαν ότι άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική κατοικία και απέσπασαν απ’ αυτήν, εν τη απουσία τους, ένα ρολόι μάρκας ρόλεξ αξίας 30.000 ευρώ καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε 350 στερλίνες και 400 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή, εξέτασαν την σκηνή δακτυλοσκοπικά για ανεύρεση γενετικού υλικού και εξετάστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της γύρω περιοχής.

Όπως διαφάνηκε η εξοχική κατοικία διέθετε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού αλλά την ώρα της διάρρηξης και κλοπής ήταν απενεργοποιημένο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για ανεύρεση των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE