ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 14μηνου βρέφους που έπεσε σε πισίνα

ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 14μηνου βρέφους που έπεσε σε πισίνα

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 14μηνου βρέφους που απεβίωσε το πρωί της Τρίτης (11/08).

Την νεκροτομή διενήργησε την Τετάρτη (12/08) η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας, Αγγελική Παππέτα, η οποία πήρε δείγματα από την σορό του άτυχου βρέφους για εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

Θυμίζουμε ότι το βρέφος έπεσε σε πισίνα οικίας στο Παραλίμνι την Παρασκευή (07/08), ενώ νοσηλευόταν για τέσσερις μέρες διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το 14μηνο αγγελούδι απεβίωσε τελικά το πρωί της Τρίτης (11/08), ενώ η Αστυνομία συνεχίσει τις εξατάσεις προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες που σημειώθηκε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE