Το ΟΧΙ της UEFA στον ΑΠΟΕΛ που… δυσκολεύει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του

Το ΟΧΙ της UEFA στον ΑΠΟΕΛ που… δυσκολεύει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του

Αρνητικά απάντησε η UEFA στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ να ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο για να δουν απο κοντά τους δύο πιθανούς αντιπάλους τους στο Γιουρόπα.

Ως γνωστόν ο νικητής του αγώνα Τρε Πέννε Σαν Μαρίνο – Τζιλάνι Κοσόβου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στις 27 Αυγούστου για τον Α’ προκριματικό γύρο.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104,0 ο Νεκτάριος Πετεβίνος η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα των γαλαζοκιτρίνων για να ταξιδέψουν στις 20 Αυγούστου στο Σαν Μαρίνο για να παρακολουθήσουν το Τρε Πέννε-Τζιλάνι και περιμένουν να μάθουν εάν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Όπως επισήμανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος η Τρε Πέννε τους ενημέρωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τηλεοπτική μετάδοση του ματς.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι το φαβορί όμως το άγνωστο αυτών των ομάδων κάποιες φορές αποτελεί παγίδα και ιδιαίτερα σε ένα μονό αγώνα. Για αυτό το λόγο θέλουν να είναι προετοιμασμένοι στον ΑΠΟΕΛ.

The post Το ΟΧΙ της UEFA στον ΑΠΟΕΛ που… δυσκολεύει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE