ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΟΧΙ της UEFA στον ΑΠΟΕΛ που… δυσκολεύει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του

Το ΟΧΙ της UEFA στον ΑΠΟΕΛ που… δυσκολεύει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του

Αρνητικά απάντησε η UEFA στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ να ταξιδέψει στο Σαν Μαρίνο για να δουν απο κοντά τους δύο πιθανούς αντιπάλους τους στο Γιουρόπα.

Ως γνωστόν ο νικητής του αγώνα Τρε Πέννε Σαν Μαρίνο – Τζιλάνι Κοσόβου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στις 27 Αυγούστου για τον Α’ προκριματικό γύρο.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104,0 ο Νεκτάριος Πετεβίνος η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απάντησε αρνητικά στο αίτημα των γαλαζοκιτρίνων για να ταξιδέψουν στις 20 Αυγούστου στο Σαν Μαρίνο για να παρακολουθήσουν το Τρε Πέννε-Τζιλάνι και περιμένουν να μάθουν εάν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Όπως επισήμανε ο Νεκτάριος Πετεβίνος η Τρε Πέννε τους ενημέρωσε ότι γίνονται προσπάθειες για τηλεοπτική μετάδοση του ματς.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι το φαβορί όμως το άγνωστο αυτών των ομάδων κάποιες φορές αποτελεί παγίδα και ιδιαίτερα σε ένα μονό αγώνα. Για αυτό το λόγο θέλουν να είναι προετοιμασμένοι στον ΑΠΟΕΛ.

The post Το ΟΧΙ της UEFA στον ΑΠΟΕΛ που… δυσκολεύει το σκάουτινγκ των αντιπάλων του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top