ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για έξι μήνες 31χρονος - Τα αδικήματα που διέπραξε

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί για έξι μήνες 31χρονος - Τα αδικήματα που διέπραξε

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 31χρονο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος παρουσιάστηκε την Τετάρτη (12/08) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο του επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη αυτή των έξι μηνών. 

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε ήταν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κτηρίου και κλοπής, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου .

Τα αδικήματα διεπράχθησαν στις 28 Απριλίου του 2020, κατά την περίοδο της καραντίνας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE