ΣΚΩΤΙΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο - Στο σημείο ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής

ΣΚΩΤΙΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο - Στο σημείο ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής

Τρένο υψηλής ταχύτητας της εταιρείας ScotRail που εκτελούσε το δρομολόγιο Αμπερντίν-Νταντί στη Σκωτία εκτροχιάστηκε λίγο πριν από τις δέκα το πρωί της Τετάρτης (12/08) στην περιοχή Στόουνχεϊβεν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον επτά ασθενοφόρα, ένα ελικόπτερο ασθενοφόρο και οχήματα της πυροσβεστικής, αλλά για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν και πόσοι τραυματίες υπάρχουν.

Στην περιοχή είχαν σημειωθεί πλημμύρες λόγω σφοδρής βροχόπτωσης τη νύχτα.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο συρμός έπεσε σε πλαγιά όταν εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πυκνό καπνό να υψώνεται από το σημείο του εκτροχιασμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE