Υπ. Υγείας για δηλώσεις Κολιού σχετικά με σχολικά πρωτόκολλα : 'Δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση'

Υπ. Υγείας για δηλώσεις Κολιού σχετικά με σχολικά πρωτόκολλα : 'Δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση'

Ανακοίνωση σχετικά με δηλώσεις της Δρ Μαρίας Κολιού σχετικά με τα πρωτόκολα που θα εφαρμοστούν στις σχολικές μονάδες εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη (12/08).

Όπως αναφέρει το Υπουργείο, δεν έχει ληφθεί απόφαση ακόμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με σημερινές (12/08) δηλώσεις μέλους της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής σε σχέση με τα Πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν και τα μέτρα που θα που θα ισχύουν στις σχολικές μονάδες τη νέα σχολική περίοδο, το Υπουργείο Υγείας ξεκαθαρίζει ότι έχει συσταθεί Επιτροπή αποκλειστικά για την ετοιμασία των κατευθυντήριων οδηγιών.

Προς τον σκοπό αυτό και με στόχο να συνδιαμορφωθεί το σχετικό Πρωτόκολλο και να ληφθούν τελικές αποφάσεις, έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα με τους αρμόδιους του Υπουργείου Παιδείας.

Οποιεσδήποτε δηλώσεις και δη από άτομα που δεν συμμετέχουν στην εν λόγω Επιτροπή, προκαλούν σύγχυση στο κοινό, αφού επί του θέματος δεν έχει ληφθεί ακόμα καμία απόφαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE