ΥΠΟΙΚ: 'Η Κύπρος αποτρέπει τη φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες'

ΥΠΟΙΚ: 'Η Κύπρος αποτρέπει τη φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες'

Η Κύπρος δεν στοχοποιείται, αποτρέπεται φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες, ως η διαπραγματευτική μας θέση, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

«Την επόμενη της συνάντησης μας, η Ρωσία ανακοινώνει διαδικασία αναθεώρησης Συμφωνίας αποφυγής διπλής φορολογίας & με Ελβετία μετά από Ολλανδία, Μάλτα, Λουξεμβούργο. Η Κύπρος δεν στοχοποιείται, αποτρέπεται φυγή κεφαλαίων σε άλλες δικαιοδοσίες, ως η διαπραγματευτική μας θέση», σημείωσε στο tweet του ο κ. Πετρίδης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE