ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπαθε κράμπα ενώ κολυμπούσε και εισρόφησε θαλασσινό νερό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 45χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ:  Έπαθε κράμπα ενώ κολυμπούσε και εισρόφησε θαλασσινό νερό - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 45χρονος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Τέταρτη (12/08), πρόσωπο που κολυμπούσε σε παραλία της Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών, το εν λόγω πρόσωπο έπαθε κράμπα καθώς κολυμπούσε με αποτέλεσμα να εισροφήσει θαλασσινό νερό.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν την Τετάρτη 12/08, οι συνάδελφοι μας στην περιοχή Ορόκλινης(ΛΑΡ3) της επαρχίας Λάρνακας.

Στις 17.50 οι συνάδελφοι εντόπισαν λουόμενο να υποβαστάζει άλλο άτομο (άνδρα ηλικίας 45 χρονών) και να καλεί σε βοήθεια. Αφού τους ανέσυραν από το νερό παρείχαν άμεσα στο δεύτερο άτομο τις πρώτες βοήθειες αφού όπως ανέφερε είχε πάθει κράμπα ενώ κολυμπούσε, πανικοβληθηκε με αποτέλεσμα να εισροφήσει και θαλασσινό νερό.

Κλήθηκε ασθενοφόρο (το οποίο να σημειωθεί ότι ανταποκρίθηκε στο περιστατικό σε χρονο 4 λεπτών) για την μεταφορά του πάσχοντα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE