ΚΥΠΡΟΣ: 4ημερη προσωποκράτηση για λοχία της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης

ΚΥΠΡΟΣ: 4ημερη προσωποκράτηση για λοχία της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση κακοποίησης ανήλικης

Εγκρίθηκε το διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης σε βάρος λοχία της Αστυνομίας, σε σχέση με την διερευνώμενη υπόθεσης κακοποίησης ανήλικης, που έφερε στο φως το ThemaOnline το βράδυ της Τετάρτης (12/08).

Του Φάνη Μακρίδη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε το μέλος της αστυνομικής δύναμης που παρουσιάστηκε στη διαδικασία χωρίς δικηγόρο, έκρινε πως το διάστημα των τεσσάρων ημερών επαρκεί για να προχωρήσει στο επιθυμητό σημείο το ανακριτικό έργο.

Υπό 4ήμερη κράτηση τέθηκε και η σύζυγος του υπόπτου. Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, καθώς όπως είχαμε σημειώσει και την Τετάρτη, οι εξεταστές της υπόθεσης την είχαν θέσει υπό το μικροσκόπιο. Η προσπάθεια είναι να διαπιστωθεί κατά πόσον η γυναίκα είχε γνώση για τις ενέργειες του συζύγου της.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι η Αστυνομία αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της υπόθεσης και γίνονται οι δέουσες ενέργειες ώστε να πέσει άπλετο φως. Όπως πληροφορούμαστε τις εξετάσεις έχει αναλάβει καταρτισμένο άτομο που έχει χειριστεί πανομοιότυπες υποθέσεις και υπηρετεί στο Γραφείο Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Ανηλίκων.

Η καταγγελία είχε γίνει εδώ και κάποια 24ωρα από τη μητέρα του παιδιού, με την Αστυνομία να χειρίζεται το θέμα με πάσα μυστικότητα, πριν συλλέξει το απαραίτητο υλικό και να προβεί στη σύλληψη του λοχία της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE