Τον θέλει ο ΑΠΟΕΛ για την άμυνα του όμως πλέον υπάρχει νέος… ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ!

Τον θέλει ο ΑΠΟΕΛ για την άμυνα του όμως πλέον υπάρχει νέος… ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ!

Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ο αμυντικός του Άρη, Λίντσεϊ Ρόουζ για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο ΑΠΟΕΛ.

Το δημοσίευμα:

Στο προσκήνιο επανέρχεται εκ νέου το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ρόουζ του Αρη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Mozzartsport», o Λίντσεϊ Ρόουζ αποτελεί μία εκ των πρώτων επιλογών για το κέντρο της άμυνας του Ερυθρού Αστέρα καθώς έχει τις αγωνιστικές ικανότητες και τα χαρακτηριστικά για να καλύψει πολλές θέσεις στην άμυνα.

Βέβαια όπως αναφέρουν για να προχωρήσει η υπόθεση του Γάλλου στόπερ θα πρέπει οι Σέρβοι να πουλήσουν τον Μίλος Ντέγκενεκ.

sdna.gr

The post Τον θέλει ο ΑΠΟΕΛ για την άμυνα του όμως πλέον υπάρχει νέος… ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.