Αραράτ-Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση

Αραράτ-Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση

Από την Primetel θα μεταδοθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι της Λευκωσίας θα ταξιδέψουν στην Αρμενία για τον μόνο Α’ προκριματικό και έτσι οι φίλοι της δεν θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά.

Θα το δουν όμως τηλεοπτικά από την Primetel, αφού ήδη η πλατφόρμα διαφημίζει την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 18:00.

Ως γνωστόν την φετινή σεζόν Cytavision-Primetel-Cablenet έχουν κοινά πακέτα οπότε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν, όπως και τους υπόλοιπους αγώνες των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη.

The post Αραράτ-Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE