Αραράτ-Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση

Αραράτ-Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση

Από την Primetel θα μεταδοθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι της Λευκωσίας θα ταξιδέψουν στην Αρμενία για τον μόνο Α’ προκριματικό και έτσι οι φίλοι της δεν θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά.

Θα το δουν όμως τηλεοπτικά από την Primetel, αφού ήδη η πλατφόρμα διαφημίζει την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 18:00.

Ως γνωστόν την φετινή σεζόν Cytavision-Primetel-Cablenet έχουν κοινά πακέτα οπότε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν, όπως και τους υπόλοιπους αγώνες των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη.

The post Αραράτ-Ομόνοια: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE