Τελευταία προπόνηση, ο μοναδικός απόντας και το επόμενο φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τελευταία προπόνηση, ο μοναδικός απόντας και το επόμενο φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο Τύπου από την Αλκή:

«Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για αυτή τη βδομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα 17 Αυγούστου.

Μοναδικός απών είναι ο Χάρης Μούζουρος, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις σε 10 ημέρες.

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι ο επόμενος φιλικός αγώνας είναι με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηένου την ερχόμενη Τρίτη 18 Αυγούστου στις 18:00 στο N. Papas Group Αμμόχωστος – Επιστροφή».

The post Τελευταία προπόνηση, ο μοναδικός απόντας και το επόμενο φιλικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE