ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστημένος από τους νεαρούς ο Ουζουνίδης – Τι είπε για τις μεταγραφές και για τον Κλωναρίδη

Ευχαριστημένος από τους νεαρούς ο Ουζουνίδης – Τι είπε για τις μεταγραφές και για τον Κλωναρίδη

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε ακόμα κάποιους παίκτες για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Δεν είναι εύκολη περίοδος, προσπαθούμε, αργά βέβαια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά.

Περιμένουμε ήδη έναν τις επόμενες μέρες. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ιδιαίτερα για τα νεαρά παιδιά. Θα με αναγκάσουν να τους βάλω μέσα πιο γρήγορα απ΄ ότι φανταζόμουν. Μου δείχνουν πως “εδώ είμαστε κόουτς και μην φοβάσαι”. Αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας.

Τα πόδια μας είναι βαριά ακόμα και αλλάξαμε τον τρόπο προπόνησης, για να είμαστε πιο ελαφρείς. Φάνηκε πως ο Απόλλωνας ήταν πιο γρήγορος, αλλά αυτό δεν μας προβληματίζει, αφού ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε.

Έπρεπε να δώσουμε χρόνο και στον Μπεν Σαχάρ, αφού είναι το τελευταίο μας φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι έτοιμος ακόμη, αλλά έπρεπε να μάθει και τους συμπαίκτες του. Ούτε ο Ζαχίντ είναι. Γενικά είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά.

Ο Κλωναρίδης είναι καλά, είναι υγιής. Τους είπα πως αν νιώσουν το παραμικρό, να ζητήσουν αλλαγή και γι΄ αυτό αντικαταστάθηκε. Δεν είναι καιρός τώρα για να ρισκάρεις».

The post Ευχαριστημένος από τους νεαρούς ο Ουζουνίδης – Τι είπε για τις μεταγραφές και για τον Κλωναρίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top