Καλή η θάλασσα αλλά γέμισαν και τα βουνά - Κοσμοσυρροή σε εκδρομικούς χώρους

Καλή η θάλασσα αλλά γέμισαν και τα βουνά - Κοσμοσυρροή σε εκδρομικούς χώρους

Υπερπλήρεις είναι κάποιοι από τους εκδρομικούς χώρους στις δασικές περιοχές, δεικνύοντας αυξημένη προσέλευση του κοινού, ενώ μερικοί διαθέτουν ακόμα χώρο για αριθμό επισκεπτών. 

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, σήμερα Δεκαπενταύγουστο, με βάσει τα δεδομένα στις 11.30, στο Δάσος Τροόδους ο εκδρομικός χώρος Τροοδίτισσας είναι υπερπλήρης. Προσθέτει ότι οι  εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Πασιά Λειβάδι, Μέσα Ποταμού, Καμπί του Καλογήρου, Φράκτης του Ξυλιάτου, Αγίας Παρασκευής  Κάμπος του Λιβαδιού, Κακομάλλη, Καπουράς, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα. μπορούν να δεχτούν αριθμό επισκεπτών.
 
Αναφέρει περαιτέρω ότι στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου ο εκδρομικός χώρος Τίμης είναι υπερπλήρης, αλλά διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Πυκνής, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας και Ξυσταρούδας.
 
Στο Δάσος Μαχαιρά οι εκδρομικοί χώροι Κιόνια, Μάντρα του Καμπιού και Κόρνου μπορούν να δεχτούν περιορισμένο αριθμό ατόμων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE