ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει ΞΑΝΑ δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη ο ΑΠΟΕΛ – Ο Ιωάννου, ο Τάμαρι και… οι άλλοι

Ανοίγει ΞΑΝΑ δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη ο ΑΠΟΕΛ – Ο Ιωάννου, ο Τάμαρι και… οι άλλοι

Από την στιγμή που η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Νικόλα Ιωάννου, είναι φανερό πλέον, ότι άνοιξε ξανά δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση για Ιωάννου η Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

Το λέμε αυτό, γιατί θυμίζουμε ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων διαταράχθηκαν πριν από μερικά χρόνια (το 2017 συγκεκριμένα), μετά τη μεταγραφή του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και μάλιστα, ελλαδικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού το κρατούσε… μανιάτικο στον Πρόδρομο Πετρίδη, για τον τρόπο που “ναυάγησε” τότε η μεταγραφή του Κύπριου διεθνή επιθετικού στους Πειραιώτες.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, αν ο Ιωάννου καταλήξει στη Νότιγχαμ, να προκύψει deal και για τον Τάμαρι που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, να κατηφορίσει προς Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον Αρχάγγελο, κάποιος από τους παίκτες που θα “κόψει” στην προετοιμασία ο Μαρτίνς και θα… αρέσει στον Ουζουνίδη!

Ι.Ι.

The post Ανοίγει ΞΑΝΑ δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη ο ΑΠΟΕΛ – Ο Ιωάννου, ο Τάμαρι και… οι άλλοι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top