Σιγή ιχθύος προς το ΠΑΡΟΝ για Αποστόλη Γιάννου

Σιγή ιχθύος προς το ΠΑΡΟΝ για Αποστόλη Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται στην Κύπρο όπως γνωστοποίησε ο όδιος μέσω Instagram (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όπως ήταν φυσικό, δημιουργήθηκε το ερώτημα-απορία, αν ήρθε στο νησί μας μόνο για διακοπές ή και για επαγγελματικούς λόγους, αφού ως γνωστό, είναι στο ψάξιμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ψάχνοντας το όλο θέμα, πληροφορηθήκαμε ότι ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός ήρθε στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Απόλλωνα.

Οι εν λόγω πληροφορίες πάντως, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές.

Θυμίζουμε ότι την πληροφορία για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Λάρνακας, σας την “σερβίραμε” στο “πιάτο” πριν από μερικές εβδομάδες, όμως το όλο θέμα είχε μπει στον “πάγο” και τώρα φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

Είναι στη λίστα ΞΑΝΑ ο Γιάννου!

Ο «ΠΡΟΞΕΝΗΤΗΣ» Μαρτίνες και το ψηλό κασέ – Ο πρώην ΑΕΚτζής που απασχόλησε

The post Σιγή ιχθύος προς το ΠΑΡΟΝ για Αποστόλη Γιάννου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE