ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: 'Δίνουμε με πειθαρχία και σοβαρότητα τη μάχη κατά της πανδημίας'

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: 'Δίνουμε με πειθαρχία και σοβαρότητα τη μάχη κατά της πανδημίας'

"Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος μας βρίσκει όλους σε φυσική απόσταση μεταξύ μας. Ομως, ενωμένους όσο ποτέ", τονίζει στο μήνυμά του για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για "την επόμενη μέρα". 

Ο κ. Μητσοτάκης επέστησε την προσοχή όλων στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, λέγοντας ότι υποδεχόμαστε αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο "μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά: Φοράμε τη μάσκα μας. Δεν συνωστιζόμαστε. Και τηρούμε τις οδηγίες των γιατρών και της Πολιτείας. Γιορτάζουμε την Παναγία, προστατεύοντας την ζωή μας και την υγεία του διπλανού μας".
 
Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στις Ενοπλες Δυνάμεις λέγοντας "καθώς τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, οι Ενοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται τα εθνικά μας δίκαια", ενώ αναφορά έκανε και στα Σώματα Ασφαλείας, συμπληρώνοντας πως "και, δίπλα στην κοινωνία, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αγρυπνούν για τη δική μας ασφάλεια. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη".
 
 "Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες υπερβαίνουμε τις δυσκολίες. Και δίνουμε, με πειθαρχία και σοβαρότητα, τη μάχη να μείνουμε υγιείς στον δρόμο της προόδου" τόνισε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: "Επιστρέφουμε και προσέχουμε! Γιατί μας περιμένει ένα απαιτητικό φθινόπωρο. Που όμως είναι στο χέρι μας να το μετατρέψουμε σε άνοιξη ευημερίας. Σε αφετηρία μιας νέας εποχής ελπίδας για ολόκληρη τη χώρα. Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους. Με υγεία, δύναμη και ευθύνη!"

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE