Αραράτ-Ομόνοια: Προέκυψε ΑΛΛΑΓΗ – Ο «άρχων» και οι βοηθοί του

Αραράτ-Ομόνοια: Προέκυψε ΑΛΛΑΓΗ – Ο «άρχων» και οι βοηθοί του

Αν και ορίστηκαν αρχικά Ρουμάνοι διαιτητές για το παιχνίδι της Αραράτ με την Ομόνοια στα πλαίσια του Α΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, η UEFA άλλαξε τους διαιτητές και όρισε Λευκορώσους.

Αυτή η αλλαγή έγινε από ότι φαίνεται ελέω της κατάστασης με την πανδημία που επικρατεί σε κάθε χώρα και των θεμάτων που υπάρχουν με καραντίνα και κατηγορίας που είναι η κάθε χώρα στην Αρμενία.

Ο νέος ορισμός διαιτητών είναι:

Ρεφ: Viktor Shimusik

Βοηθοί διαιτητές: Evgeni Romanov-Anton Gusev

Τέταρτος διαιτητής: Dzmitry Dzmitryieu.

Γήπεδο: FFA Academy Stadium Yerevan

The post Αραράτ-Ομόνοια: Προέκυψε ΑΛΛΑΓΗ – Ο «άρχων» και οι βοηθοί του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE