Αραράτ-Ομόνοια: Προέκυψε ΑΛΛΑΓΗ – Ο «άρχων» και οι βοηθοί του

Αραράτ-Ομόνοια: Προέκυψε ΑΛΛΑΓΗ – Ο «άρχων» και οι βοηθοί του

Αν και ορίστηκαν αρχικά Ρουμάνοι διαιτητές για το παιχνίδι της Αραράτ με την Ομόνοια στα πλαίσια του Α΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, η UEFA άλλαξε τους διαιτητές και όρισε Λευκορώσους.

Αυτή η αλλαγή έγινε από ότι φαίνεται ελέω της κατάστασης με την πανδημία που επικρατεί σε κάθε χώρα και των θεμάτων που υπάρχουν με καραντίνα και κατηγορίας που είναι η κάθε χώρα στην Αρμενία.

Ο νέος ορισμός διαιτητών είναι:

Ρεφ: Viktor Shimusik

Βοηθοί διαιτητές: Evgeni Romanov-Anton Gusev

Τέταρτος διαιτητής: Dzmitry Dzmitryieu.

Γήπεδο: FFA Academy Stadium Yerevan

The post Αραράτ-Ομόνοια: Προέκυψε ΑΛΛΑΓΗ – Ο «άρχων» και οι βοηθοί του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE