Φιλική ήττα για Εθνικό Άχνας από Π.Ο Ξυλοτύμβου – Αύριο το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα (ΦΩΤΟΣ)

Φιλική ήττα για Εθνικό Άχνας από Π.Ο Ξυλοτύμβου – Αύριο το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα (ΦΩΤΟΣ)

Φιλική νίκη με 3-1 σημείωσε ο Π.Ο. Ξυλοτύμβου επί του Εθνικού Άχνας με 3-1 στο κοινοτικό γήπεδο Πύλας.

Ο Εθνικός Άχνας αύριο έχει προγραμματισμένο το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας ως αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η αρχική ενδεκάδα του Εθνικού Άχνας στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ήταν: Μαυραντώνης, Χριστοφή, Περατικός, Ιωάννου, Γκόρουπετς, Κουμής, Μιγκελίτος, Μωυσέως, Ντολεζά, Ηλία, Κουσσιάπας

Η επίσημη ενημέρωση από τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου αναφέρει:

«Νίκη με 3-1 πέτυχε η Ομάδα μας στον δεύτερο φιλικό αγώνα της επί του Εθνικού Αχνας. Τα γκολ πέτυχαν οι Kanu, Γιώργος Ποντικός και Παναγιώτης Δημητρίου. Ολοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιηθηκαν ειχαν καλή απόδοση.
Η Ομάδα μας αυριο έχει ρεπό και από Δευτερας συνεχίζει την προετοιμασία της».

The post Φιλική ήττα για Εθνικό Άχνας από Π.Ο Ξυλοτύμβου – Αύριο το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα (ΦΩΤΟΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE