Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία και επιτέθηκε στον επίτροπο επειδή έλεγε στους πιστούς να φορούν μάσκα

Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία και επιτέθηκε στον επίτροπο επειδή έλεγε στους πιστούς να φορούν μάσκα

Ένας ιερέας σε εκκλησία της Χαλκιδικής έγινε έξαλλος και επιτέθηκε στον επίτροπο όταν τον είδε να προτρέπει τον κόσμο να φορέσει μάσκα για να μπει στον ναό.

Αν και σε γενικές γραμμές, στους περισσότερους ναούς, αν όχι σε όλους, τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού τηρήθηκαν, δεν έλειψαν τα ευτράπελα.
 
Σε εκκλησία του Δήμου Ν. Προποντίδας, για παράδειγμα, άναψαν τα αίματα μεταξύ ιερέα και επιτρόπου, όταν ο τελευταίος προέτρεπε όσους θέλουν να εισέλθουν στον ναό να φορέσουν μάσκα.
 
Όπως αναφέρει το xalkidikipolitiki.gr, ο ιερέας, όταν το αντιλήφθηκε, σταμάτησε τη λειτουργία και κατευθύνθηκε μαινόμενος προς τον επίτροπο, καθώς ήταν αντίθετος με την τήρηση των μέτρων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
 
Μάλιστα, ο ιερέας από τα νεύρα του έσκισε τις κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί στις κενές θέσεις για να τηρούνται οι αποστάσεις των νέων μέτρων, δείχνοντας την αντίθεσή του σε όλα αυτά.
 
ΑΠΟ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE