ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες στον χειριστή του σκάφους που παρέσυρε 40χρονο

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες στον χειριστή του σκάφους που παρέσυρε 40χρονο

Στην σύλληψη του χειριστή του σκάφους που χτύπησε τον 40χρονο, Στέλιο (Στήβεν) Αρχόντου, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (17/08), η Αστυνομία.

Μιλώντας στο Τρίτο και την εκπομπή 'Πρωινό Δρομολόγιο', ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ανέφερε ότι ο 44χρονος χειριστής του σκάφους, συνελήφθη για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων.

Σημείωσε δε, ότι ο ίδιος έδωσε κάποιες εξηγήσεις που διερευνόνται, σχετικά με τα αίτια της τραγωδίας.

Πέραν τούτου, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι αναμένεται το πόρισμα από τους ανακριτές της υπόθεσης έτσι ώστε να διαφανούν τα αίτια που συνέβη το εν λόγω περιστατικό.

Θυμίζουμε ότι το θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/08), όταν κάτω από συνθήκες που διερευνόνται, ο 40χρονος Στήβεν κτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου σκάφους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.