ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε καταζητούμενο - Συντονισμένη επιχείρηση τον εντόπισε σε οικία που κρυβόταν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε καταζητούμενο - Συντονισμένη επιχείρηση τον εντόπισε σε οικία που κρυβόταν

Χειροπέδες σε 40χρονο που καταζητείται εδώ και μήνες για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και ο οποίος απασχόλησε επανειλημμένα τις διωκτικές αρχές, πέρασαν την Δευτέρα 17/08, μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 40χρονος συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε οικία στον Άγιο Αθανάσιο όπου κρυβόταν.

Το τελευταίο ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του αφορούσε πέντε υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 3 Μαρτίου και 15 Ιουλίου 2020 στη Λεμεσό. 
 
Ο συλληφθείς απασχολεί τα τελευταία χρόνια τις αστυνομικές αρχές με παρόμοια αδικήματα.
 
Την Τρίτη 18/08, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.