Ενημέρωση μέσω UEFA για το ποιοι παίκτες είναι στη διάθεση Μπεργκ για τον αγώνα με την Αραράτ

Ενημέρωση μέσω UEFA για το ποιοι παίκτες είναι στη διάθεση Μπεργκ για τον αγώνα με την Αραράτ

Μέσω της ιστοσελίδας της UEFA δίδεται ενημέρωση για το ποιοι παίκτες είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην Αραράτ στην Αρμενία για τον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με την UEFA έχουν ως εξής:

Τερματοφύλακες

Παναγή
Φαμπιάνο
Κυριακίδης

Αμυντικοί

Κίκο
Λούφτνερ
Χούμποτσαν
Λέζιακς
Λανγκ
Παναγιώτου
Κούσουλος
Μαυρίας

Μέσοι

Γκόμες
Γκόμεθ
Τζιωνής
Χαραλάμπους
Μποτεάκ
Παπουλής
Τιάγκο
Λοΐζου

Επιθετικοί

Ντούρις
Κακουλλής

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ενημέρωση μέσω UEFA για τους παίκτες τόσο της Ομόνοιας, όσο και της Αραράτ.

Διαβάστε επίσης: 

Πόσους παίκτες παίρνει Αρμενία ο Μπεργκ – Το πρόγραμμα της αποστολής από Τρίτη μέχρι Πέμπτη

The post Ενημέρωση μέσω UEFA για το ποιοι παίκτες είναι στη διάθεση Μπεργκ για τον αγώνα με την Αραράτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE