ΠΑΦΟΣ: Κυκλοφορούσε με ρόπαλο στο αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 31χρονο

ΠΑΦΟΣ: Κυκλοφορούσε με ρόπαλο στο αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 31χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 31 ετών για παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20:15 το βράδυ της Δευτέρας (17/08) μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου με μέλη της ΜΜΑΔ στο πλαίσιο ελέγχων για πρόληψη του εγκλήματος ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο στην περιοχή Έμπας αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος.

Σε έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκε πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού ξύλινο ρόπαλο 80 εκατοστών μήκους .

Ο 31χρονος ανέφερε πως το ρόπαλο το έχει για δική του χρήση.

Οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE