ΚΙΝΑ: Πυροσβέστες βούτηξαν στα λασπόνερα για να διασώσουν σκυλάκια

ΚΙΝΑ: Πυροσβέστες βούτηξαν στα λασπόνερα για να διασώσουν σκυλάκια

Φορώντας σωσίβια γιλέκα πυροσβέστες βούτηξαν μέχρι τη μέση τους στα λασπόνερα για να διασώσουν καμιά 20αριά σκυλάκια από μια κτηνιατρική κλινική που είχε πλημμυρίσει σε περιοχή της επαρχίας Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι εργαζόμενοι και οι τετράποδοι ασθενείς τους παγιδεύτηκαν στην κτηνιατρική κλινική της πόλης Τσενγκντού χθες Κυριακή, αφού το νερό ανέβηκε έως τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Οι διασώστες έβαλαν τα σκυλιά σε σωσίβιες σχεδίες για να μπορέσουν να τα μεταφέρουν στα λασπόνερα. Ένα σκυλάκι διέσχισε την απόσταση μέσα σε ένα καλαθάκι ανακύκλωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE