ΚΙΝΑ: Πυροσβέστες βούτηξαν στα λασπόνερα για να διασώσουν σκυλάκια

ΚΙΝΑ: Πυροσβέστες βούτηξαν στα λασπόνερα για να διασώσουν σκυλάκια

Φορώντας σωσίβια γιλέκα πυροσβέστες βούτηξαν μέχρι τη μέση τους στα λασπόνερα για να διασώσουν καμιά 20αριά σκυλάκια από μια κτηνιατρική κλινική που είχε πλημμυρίσει σε περιοχή της επαρχίας Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Οι εργαζόμενοι και οι τετράποδοι ασθενείς τους παγιδεύτηκαν στην κτηνιατρική κλινική της πόλης Τσενγκντού χθες Κυριακή, αφού το νερό ανέβηκε έως τον δεύτερο όροφο του κτιρίου, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Οι διασώστες έβαλαν τα σκυλιά σε σωσίβιες σχεδίες για να μπορέσουν να τα μεταφέρουν στα λασπόνερα. Ένα σκυλάκι διέσχισε την απόσταση μέσα σε ένα καλαθάκι ανακύκλωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE