ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη και συγγενικό του πρόσωπο - Στο κελί για τρεις μέρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη και συγγενικό του πρόσωπο - Στο κελί για τρεις μέρες

Υπό 3ήμερη κράτηση τέθηκε την Τρίτη (18/08) ο Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου της Επαρχίας Λεμεσού και συγγενικό του πρόσωπο, για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κτίριο.

 Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δυο υπόπτων, 51 και 53 χρόνων, μετά από καταγγελία που έγινε την Κυριακή από 52χρονο, σύμφωνα με την οποίαν οι δυο φέρεται να διέρρηξαν το υποστατικό του και να απέσπασαν τραπέζια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, άγνωστης αξίας.
 
Συνελήφθηκαν την Δευτέρα (17/08) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και την Τρίτη (18/08) οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή τους για περίοδο τριών ημερών.
 
Εναντίον των υπόπτων, που δίνουν κάποιους ισχυρισμούς, διερευνάται υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της διάρρηξης κτιρίου, της κλοπής και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE