Συμμετοχή Προέδρου Βουλής στην 5η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων

Συμμετοχή Προέδρου Βουλής στην 5η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων

Στην 5η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, η οποία συνδιοργανώνεται διαδικτυακά από τη Διακοινοβουλευτική Ένωση και το Εθνικό Συμβούλιο της Αυστρίας, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών, στις 19 και 20 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στην τηλεδιάσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν 110 και πλέον Πρόεδροι Κοινοβουλίων και την έναρξη των εργασιών της θα κηρύξουν η Πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, Gabriela Cuevas Barron, ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες και ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Αυστρίας, Wolfgang Sobotka.

Κύριο θέμα της τηλεδιάσκεψης είναι «η κοινοβουλευτική ηγεσία για πιο αποτελεσματικό πολυμερισμό προς επίτευξη ειρήνης και βιώσιμης ανάπτυξης για τους ανθρώπους και τον πλανήτη», για το οποίο αναμένεται να υιοθετηθεί σχετική Διακήρυξη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE