ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσβησε πίσω από το τιμόνι Ελληνοκύπριος- Το όχημα του ακινητοποιήθηκε σε βιτρίνα καταστήματος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσβησε πίσω από το τιμόνι Ελληνοκύπριος- Το όχημα του ακινητοποιήθηκε σε βιτρίνα καταστήματος

Την τελευταία του πνοή πίσω από το τιμόνι άφησε το απόγευμά της Τρίτης 18/08, Ελληνοκύπριος στην Λάρνακα. Eκ πρώτης όψεως φαίνεται να τον πρόδωσε η καρδιά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Τρίτης 18/08, όταν λήφθηκε πληροφορία για όχημα το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε βιτρίνα καταστήματος, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως , στην Λάρνακα.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε πως εντός του οχήματος βρισκόταν 75χρονος Ελληνοκύπριος άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από τις πρώτες ενδείξεις τον άτυχο άντρα φαίνεται να πρόδωσε η καρδιά του, ωστόσο 'φως' στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή επι της σορού του η οποία ορίστηκε για την Τετάρτη 19/8.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE