Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.
 thm.jpg)
Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Τρίτης 18/08, όταν λήφθηκε πληροφορία για όχημα το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί σε βιτρίνα καταστήματος, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως , στην Λάρνακα.
Όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο διαπιστώθηκε πως εντός του οχήματος βρισκόταν 75χρονος Ελληνοκύπριος άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από τις πρώτες ενδείξεις τον άτυχο άντρα φαίνεται να πρόδωσε η καρδιά του, ωστόσο 'φως' στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροτομή επι της σορού του η οποία ορίστηκε για την Τετάρτη 19/8.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




