Ανδρέας Γεωργίου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη μητέρα του, 26 χρόνια μετά το θάνατό της

Ανδρέας Γεωργίου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη μητέρα του, 26 χρόνια μετά το θάνατό της

Μια ιδιαίτερη και συγκινητική ανάρτηση έκανε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να τιμήσει δημόσια την μνήμη της μητέρας του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία της μαμάς του που “έχασε” όταν ήταν πολύ μικρός και μια σημερινή φωτογραφία με την οικογένειά του, δείχνοντας πόσο ενωμένη είναι παρά την απώλεια.

«18/8/94... 26 χρόνια σήμερα.... είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι έτσι όπως μας ήθελες... μας λείπεις μάνα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE