Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι φωτιά εκδηλώθηκε στις 16:27 το απόγευμα της Τρίτης 18/08, περίπου σε δικηγορικό γραφείο, στο κέντρο της Πάφου.
Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα. Η φωτιά κατασβέστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, προτού επεκταθεί σε παρακείμενα υποστατικά, συμπληρώνεται.
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η εκδήλωση της φωτιάς οφείλεται σε κλιματιστικό, ωστόσο στην σκηνή βρίκσονται μέλη της πυροσβεστικής και της αστυνομίας και διερευνούν τα ακριβή αίτια της πρόκλησης της.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις