ΑΝΗΣΥΧΕΙ για Αραράτ ο Χαρίτου: «Παράξενες συνθήκες» – Τι τον… αγχώνει για την Ομόνοια

ΑΝΗΣΥΧΕΙ για Αραράτ ο Χαρίτου: «Παράξενες συνθήκες» – Τι τον… αγχώνει για την Ομόνοια

Μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού, Ανδρέας Χαρίτου τοποθετήθηκε και για το ματς με την Αραράτ.

Αφού εξέφρασε την πίστη του πως εάν η Ομόνοια παρουσιαστεί σοβαρή και το ίδιο καλή με πέρσι θα περάσει αναφέρθηκε και στις ανησυχίες που έχει για το ματς λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό.

Τι είπε ακριβώς:

«Δεν θα το κρύψω ότι έχω μεγάλη αγωνία γιατί είναι οι συνθήκες παράξενες και παρά το ότι η αντίπαλη ομάδα είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας οι συνθήκες είναι παράξενες και δεν επιτρέπουν στην Ομόνοια να είναι ξεκάθαρο φαβορί. Δεν είναι τόσο γνωστός ο αντίπαλος και δεν κρύβω ότι ανησυχώ κάπως για το αυριανό παιχνίδι μετά και τη μεγάλη αποχή της Ομόνοιας».

The post ΑΝΗΣΥΧΕΙ για Αραράτ ο Χαρίτου: «Παράξενες συνθήκες» – Τι τον… αγχώνει για την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.