Θυμήθηκε ΑΕΛ-Πάμπο-Ντεντέ και… Τσάμπιονς Λιγκ – «Πες στον Ντεντέ να μην χαζεύει»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θυμήθηκε ΑΕΛ-Πάμπο-Ντεντέ και… Τσάμπιονς Λιγκ – «Πες στον Ντεντέ να μην χαζεύει»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρώην άσος της ΑΕΛ, Λουτσιάνο Μπεμπέ συχνά πυκνά θυμάται τις ένδοξες μέρες του με την ομάδα της Λεμεσού ενώ δεν χάνει ευκαιρία για πείραγμα στους πρώην συμπαίκτες του.

Αυτή την φορά τρόλαρε τον Ντεντέ καθώς πόσταρε φωτογραφία με τον Πάμπο Χριστοδούλου να του δίνει οδηγίες σε ματς Τσάμπιονς λιγκ και έγραψε στη λεζάντα: «Ο κόουτς μου έλεγε πες στον Ντεντέ να σταματήσει να χαζεύει. Το παιχνίδι είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ»!.

Ο Εντμάρ απάντησε στα σχόλια λέγοντας πως δεν θα το σχολιάσει καν ενώ και ο Ντεντέ απάντησε με… γελαστά εικονίδια.

Η ανάρτηση Μπεμπέ:

The post Θυμήθηκε ΑΕΛ-Πάμπο-Ντεντέ και… Τσάμπιονς Λιγκ – «Πες στον Ντεντέ να μην χαζεύει»! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE