ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες για μη χρήση μάσκας - Αναλυτικά ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες για μη χρήση μάσκας - Αναλυτικά ανά επαρχία

Σε δώδεκα καταγγελίες υποστατικών και σε εννέα καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ώρο για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας από σύνολο 834 ελέγχων, οι οποίοι διενεργήθηκαν παγκύπρια το τελευταίο 24ώρο καταγγέλθηκαν 12 υποστατικά και 9 πολίτες. Στην πλειοψηφία τους οι καταγγελίες αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Αναλυτικά, στη Λευκωσία έγιναν 96 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένα υποστατικό και δύο άνθρωποι, στη Λεμεσό από 150 ελέγχους καταγγέλθηκαν δύο υποστατικά, στη Λάρνακα από 171 ελέγχους καταγγέλθηκε ένα υποστατικό, στην Πάφο από 128 ελέγχους καταγγέλθηκαν 8 υποστατικά και ένα άτομο, στην Αμμόχωστο από 170 ελέγχους καταγγέλθηκαν 3 άτομα ενώ στην περιοχή Μόρφου από σύνολο 119 ελέγχων καταγγέλθηκε ένα άτομο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

ΕΔΕΚ: Δεν συζητά το ενδεχόμενο κατάρτισης κοινού ψηφοδελτίου- Επιμένει στις συνεδριακές αποφάσεις

Στις συνεδριακές αποφάσεις του κόμματος για αυτόνομη κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές του 2026, παραπέμπει η ΕΔΕΚ με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου, για κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου με άλλα κόμματα του κέντρου. Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στον ALPHA, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή, ούτε τέθηκε για συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE