Σοκ στην Ελλάδα: 68χρονος σκότωσε με καραμπίνα την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Σοκ στην Ελλάδα: 68χρονος σκότωσε με καραμπίνα την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Συζυγοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/08), στην Ελλάδα, αφού 68χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε την γυναίκα του την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στην Καλαμπάκα, όπου 60χρονος φέρεται να πυροβόλησε την 52χρονη σύζυγο του με κυνηγετική καραμπίνα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά του και ενώ εκείνη κοιμόταν.

Ακολούθως, ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω εμπλοκής. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον 60χρονο αυτοτραυματισμένο με μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε τρία παιδιά.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE