Σοκ στην Ελλάδα: 68χρονος σκότωσε με καραμπίνα την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Σοκ στην Ελλάδα: 68χρονος σκότωσε με καραμπίνα την γυναίκα του την ώρα που κοιμόταν

Συζυγοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/08), στην Ελλάδα, αφού 68χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε την γυναίκα του την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στην Καλαμπάκα, όπου 60χρονος φέρεται να πυροβόλησε την 52χρονη σύζυγο του με κυνηγετική καραμπίνα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά του και ενώ εκείνη κοιμόταν.

Ακολούθως, ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα ωστόσο δεν τα κατάφερε λόγω εμπλοκής. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον 60χρονο αυτοτραυματισμένο με μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε τρία παιδιά.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE