Ομονοιάτικο… πηγαδάκι κορυφής με Παπασταύρου λίγο πριν την Αραράτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ομονοιάτικο… πηγαδάκι κορυφής με Παπασταύρου λίγο πριν την Αραράτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Αραράτ ο πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου τα είπε με τους στενούς του συνεργάτες μέσα στο γήπεδο.

Χένινγκ Μπεργκ, Νεόφυτος Λάρκου, Σίμος Ταραπουλούζης και Δημήτρης Γρηγόρη έφτιαξαν ένα φουλ Ομονοιάτικο πηγαδάκι πριν την έναρξη του σημαντικού αγώνα.

The post Ομονοιάτικο… πηγαδάκι κορυφής με Παπασταύρου λίγο πριν την Αραράτ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE