Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού μέχρι 16 Σεπτεμβρίου

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού μέχρι 16 Σεπτεμβρίου

Εργασίες διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, με την Αστυνομία να προτρέπει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα διεξάγονται σήμερα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
 
Η Αστυνομία Πάφου καλεί τους οδηγούς  οχημάτων που θα διακινούνται στην περιοχή όπου θα διεξάγονται οι εργασίες, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Συστήνεται επίσης  ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE