Το ποδόσφαιρο δεν είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…

Το ποδόσφαιρο δεν είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…

Ότι υπάρχει καθυστέρηση στο κλείσιμο βασικών «κεφαλαίων» στον σχεδιασμό της Ομόνοιας, είναι τοις πάσοι γνωστό. Δεν περιμέναμε το ψεσινό ματς στην Αρμενία, να μας το “δείξει”. 

Ακόμα κι αν οι πράσινοι είχαν στη διάθεση τους τον Ακιντόλα ή τον αντικαταστάτη του, άλλον έναν κεντρικό επιθετικό και άλλον έναν χαφ, δεν σημαίνει ότι θα «τρέλαιναν» κόσμο στην ευρωπαική τους πρεμιέρα.

Το ίδιο ισχύει, νομίζουμε και ενόψει του δεύτερου (πιο ψηλού) εμποδίου που θα βρει μπροστά της η ομάδα του Χέννιγκ Μπέργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

–Κρατάνε την ΟΥΣΙΑ κι… ονειρεύονται! 

Έχει δείξει το παρελθόν, σε άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού, ότι στα πρώτα ματς της Ευρώπης, οι προπονητές στηρίζονται βασικά στις λύσεις που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κρίναμε σκόπιμο, να κάνουμε τις παραπάνω επισημάνσεις, επειδή διαβάζουμε δεξιά-αριστερά διάφορα, περί της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του εμβολιασμού των πρασίνων.

Καλό είναι να υπενθυμίζουμε, ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Στην Κύπρο, είναι πολλοί, που το αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο.

Π.Χ. 

The post Το ποδόσφαιρο δεν είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE